Admarcon BV: ook voor hulp bij aangifte omzetbelasting

Bijna elke ondernemer die producten en/of diensten levert, moet hierover BTW betalen, ook wel bekend als omzetbelasting. Dit is een vast percentage belasting van de prijs (9% of 21%) dat u moet afdragen aan de Belastingdienst. Er zijn ook diensten met 0% BTW. Met behulp van de aangifte BTW wordt per periode het juiste bedrag aan BTW berekend, wat vervolgens betaald dient te worden. Maar wat komt er allemaal bij zo’n aangifte omzetbelasting kijken, en hoe zorgt u dat dit op de juiste manier gebeurt? Daar kan Admarcon BV u bij helpen.

Vanaf de basis

Eigenlijk is het daadwerkelijk doen van de aangifte omzetbelasting eenvoudig, maar het pijnpunt ligt voornamelijk in het goed op orde houden van de administratie en het samenstellen van de juiste aangifte. Dit is namelijk een bezigheid die veel tijd kost, maar helaas nog te vaak onderschat wordt. Met een zorgvuldig bijgehouden administratie zorgt u er echter als ondernemer voor dat de juiste financiële informatie altijd beschikbaar is, zoals een up to date overzicht van omzet en kosten. BTW aangiften worden meestal per maand of  kwartaal gedaan, maar soms per jaar. 

Hulp bij aangifte omzetbelasting

Maar begint het u een beetje te duizelen, al die verplichtingen en verantwoordelijkheden? Dat is best begrijpelijk. Gelukkig kunnen wij u als administratiekantoor helpen bij alle zaken die met de aangifte omzetbelasting te maken hebben. Onze diensten reiken van slechts adviseren over de BTW aangifte tot het verzorgen van de gehele boekhouding inclusief alle noodzakelijke fiscale aangiften. U kunt dus bijvoorbeeld ook kiezen voor een situatie waarin u zelf de dagelijkse boekhouding verzorgt, maar wij de eindcontrole en het opstellen van de jaarrekening en benodigde belastingaangiften voor u doen.

De werkwijze van Admarcon BV

Vanuit ons kantoor in het prachtige Heemstede, onder de rook van Haarlem, bieden wij administratieve- en fiscale dienstverlening. Ons klantenbestand bevat een grote verscheidenheid aan klanten. Met onze unieke en totaal andere werkwijze, weten wij ons al sinds de start in 1987 te onderscheiden van andere administratiekantoren. Al onze medewerkers zijn hoogopgeleid en op de hoogte van recente ontwikkelingen in ons vakgebied. Of het nu gaat om de aangifte omzetbelasting of een andere fiscale of administratieve dienstverlening, Admarcon BV kan u een passende dienst aanbieden.  Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

 

Admarcon BV
Herenweg 29-O
2105 MB Heemstede

Postbus 432
2100 AK Heemstede

Telefoon 023 - 529 38 36
E-mail: info@admarcon.nl

Routebeschrijving
 
© Alle rechten voorbehouden.
Ehio Media content marketing