Een boekhouder inhuren: de voordelen

De boekhouding bijhouden is belangrijk om grip te krijgen op de voortgang, maar is in Nederland bovendien verplicht voor elke onderneming. Echter kan dit, vooral bij eenmanszaken of kleinere bedrijven, een behoorlijke uitdaging vormen. Indien er geen affiniteit met financiën of administratie is en daarvoor ook niemand in dienst is, kan het daarom voordelen bieden om een boekhouder in te huren voor (een deel van) de financiële administratie.

Wat kan Admarcon als boekhouder voor u betekenen?

Onze dienstverlening als boekhouder loopt uiteen van de volledige administratie tot alleen een laatste check, en alles daartussenin. Omdat de boekhouding essentieel is voor het voortbestaan van jouw bedrijf, maar je sommige (of alle) facetten liever uit handen geeft, gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden. Als boekhouder kunnen wij bijvoorbeeld de volgende financiële dienstverlening leveren:

  • Periodieke rapportages
  • Jaarrekeningen
  • Opstellen notulen voor AVA
  • Publicatiestukken voor Kamer van Koophandel
  • Facturering
  • Debiteurenbeheer
  • Betalingsverkeer

Administratie door een boekhouder

Admarcon is al ruim dertig jaar specialist in alles wat bij de boekhouding komt kijken. Zo weet je zeker dat jouw boekhouding in goede handen is. Onze aanpak als boekhouder is anders dan u misschien gewend bent: al sinds de start hebben wij als doel om hulp bij de boekhouding op een andere wijze aan te bieden dan de standaard is. En met succes, want met onze formule helpen we als boekhouder tot op de dag van vandaag allerlei bedrijven op weg. Op deze manier ontnemen we alle zorgen omtrent de boekhouding, en kun jij je focussen op zaken waar je wél goed in bent: het runnen van jouw bedrijf. 

Boekhouder Haarlem en omgeving

Admarcon is landelijk actief als boekhouder, maar onze centrale locatie in de directe omgeving van Haarlem maakt dat er een sterke samenwerking mogelijk is met bedrijven uit dezelfde regio. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Admarcon BV
Herenweg 29-O
2105 MB Heemstede

Postbus 432
2100 AK Heemstede

Telefoon 023 - 529 38 36
E-mail: info@admarcon.nl

Routebeschrijving
 
© Alle rechten voorbehouden.
Ehio Media content marketing